ZAHIR KEBAB
Sieć lokali
Zahir Kebab to jedna z najszybciej rozwijających się sieci gastronomicznych
w Polsce, słynąca z najdłuższego, bo 50cm MEGA ROLLO. Firma zadebiutowała w
2014 roku w którym to założyła pierwszy lokal gastronomiczny w Ostrowie Wielkopolskim.
Już do końca roku 2019 liczba punktów gastronomicznych Zahir Kebab przekroczy 60
w ponad 32 miastach. Liczba zatrudnionych w całej Polsce to ok 500 osób.
Zgodnie z założeniami firmy realizowany jest plan ekspansji lokali tak aby
dotarcie do produktów Zahir było dostępne dla klientów z całej Polski.
W planach jest otwarcie około 10 lokali rocznie oraz wejście szerzej z
ofertą do partnerów, którzy mają swoje sieci punktów sprzedaży.
Potrawy Zahir Kebab produkowane są w 100% z polskich produktów.
Codziennie dostarczamy świeże warzywa, które przygotowujemy do bezpośredniego spożycia.
Sukcesem naszego niepowtarzalnego smaku jest przygotowywany przez nas sos według unikalnej
receptury. Wyselekcjonowane mięso w naszych produktach wzbogacone jest o specjalne
mieszanki ziół i przypraw, które sprawiają, że smak staje się niepowtarzalny, wyrazisty
dzięki czemu jest charakterystyczny tylko dla naszych restauracji.
Dostawcy są długoletnimi partnerami dzięki czemu utrzymujemy niezmienną
jakość. Wszystkie procedury z utrzymaniem czystości są prowadzone według norm
HACCP oraz GHP i GMP. Sieć jest w trakcie przygotowań do wdrożenia procedury ISO.